blank_53
fftv
Петък, 11 Април 2014 10:37

Алисия - арт директор в клипа на Ангел

Оценете
(2 гласа)
Алисия постоянно показва, че с каквото и да се захване, то й се получава повече от добре. След като на няколко пъти влезе в ролята на модел и позира за популярни родни марки дрехи и бижута, изпълнителката на „Пак съм тук” реши да експериментира отново. Този път в сфера, в която певицата има строго изявена индивидуалност – видеоклиповете.
„Досега винаги съм била от едната страна на камерата, ето защо за мен беше голямо предизвикателство да застана и от другата, за да вляза в ролята на сценарист и криейтив директор в новия клип на моя колега Ангел - „Плачи сега”. Благодаря на него и на моя продуцент Виктор Касъмов, че ми гласуваха такова голямо доверие.
Искам да подчертая, че моята цел не беше да променям Ангел драстично, а да извлека от него артистизъм и емоции, които досега не са познати на публиката. Приех неговия проект като мой и затова изисквах максималното от него.” – споделя певицата.
„За мен е голямо признание, че Алисия се съгласи да направи с мен този проект. Като една от най-хитовите и популярни певици в момента, за мен е чест, че тя взема дейно участие в „Плачи сега” и като сценарист, и като featuring партньор, и като стилист. По време на целия снимачен процес тя беше неотлъчно до мен и ми казваше как трябва да изиграя ролята си – разказва Ангел и допълва – „Музиката, дело на Revolt Klan, и текстът, дело на Анастасия Мавродиева, са много чувствени и завладяващи. Измислили сме интересни сцени, които ще ме представят в изцяло различна светлина”.
Всъщност идеята за общия проект се родила колкото спонтанно, толкова и логично. При прослушване на предоставени демо песни в офиса на „Ара мюзик”, Алисия харесала една от тях, но по-късно се уточнило, че и Ангел се бил спрял на нея. Той дори се пошегувал, че тази песен е точно „стил Алисия”. Затова я поканил да вземе участие в нея. Първоначалната идея била топ изпълнителката да се включи само с импровизации и вокали, но с напредване на творческия процес се стигнало до решенето, че ще е още по-интересно, ако тя изпее самостоятелно и цял куплет.
„След това логично дойде идеята и Алисия да се включи във видеоклипа. Тя винаги е перфекционист, супер идейна и иновативна в своите видеоклипове, затова я помолих да се заеме по този начин и с моя проект. Тя прие идеята присърце и се радвам, че благодарение на нея и на режисьора Данчо Петков ще може да видите един „нов Ангел”, допълва изпълнителят на „Ара мюзик”.
Прочетена 22378 пъти

Медия