blank_53
fftv
Понеделник, 23 Юни 2014 10:57

Дебора в обятията на Ангел

Оценете
(0 гласа)
Загадъчни снимки споделиха Ангел и Дебора в своите официални фейсбук страници последните няколко дни. Както се разбра, това са кадри от най-новия видеоклип на Дебора към песента „Твоя”.
Главни герои в него са именно двамата изпълнители, които си разменят  любовни ласки, а зрителите стават свидетели и на общи интимни сцени. Дебора е по-сексапилна отвсякога в светлината на влюбена жена, а Ангел показва и страстта си към моторите. Стилът на видеото е романтичен с нежни цветове в естествена и непринудена обстановка в житата край Драгоманското блато. Видеото е дело на режисьора Йордан Петков.
“С Ангел сме много близки, често ходим заедно по участия. Той има много добри актьорски заложби и е луд по бързите скорости. Поради това реших да го поканя за мой партньор в клипа. “, сподели Дебора.
Интересна случка по време на снимките в старата къща е, когато подът пропаднал и Ангел спасил Дебора от неприятна случка. Благодарение на бързата му реакция до инцидент не се стигнало.
“Той е уникален човек. Знам, че винаги можем да разчитаме един на друг. Благодаря от все сърце за страхотното му участие  в моето ново видео. - каза певицата на “Ара мюзик“.
Сюжетът на песента разказва за момиче, което се бори за любовта на любимия, въпреки че не са един за друг. Идеята за текста е на Дебора, която наскоро е преживяла такава история.
Видеоклипът е вече в ефира на ФЕН ТВ.
Прочетена 23727 пъти

Медия