blank_53
fftv
Четвъртък, 06 Ноември 2014 11:27

Плеймейтката Биляна за една нощ в леглото на Ангел

Оценете
(0 гласа)
Ангел представи днес премиерно в ефира на Фен тв новия си клип към песента „Мега си яка“.  Във видеото чоровният изпълнител прекарва една нощ със скандалната плеймейтка Биляна Евгениева, която този месец е и корица на известно мъжко списание.
„Представих си точно Биляна като главна героиня в този проект. И двамата с нея сме на мнение, че песента е писана точно като за нея“, обяснява Ангел.
Изкусителката прекарала една нощ в обятията на Ангел, а след това си тръгнала безпардонно. Ангел тръгва по следите на плеймейтката, опитвайки се да я открие.
Красавицата играе ролята на системна разбивачка на сърца и нито един мъж не успява да я укроти.  Това е част от сюжетната линия към видеото на „Мега си яка“ с режисьор Йордан Петков.
„Биляна е изключително сексапилна и привлекателна жена. Прекарахме страхотно време заедно по време на снимките. Адска мацка е наистина“, споделя той след снимките на обещаващия хит „Мега си яка“.
Изпълнителят на „Ара мюзик“ си спази обещанието към всички свои фенове. Новата му песен „Мега си яка“, следва музикалната линия на „Плачи сега“ feat. Алисия. В инервю за ФЕН ТВ, изпълнителят признава, че и за този проект му е помогнала неговата колежка Алисия.
„Моят продуцент Виктор Касъмов ме носочи да пея в този стил. Няма как проектът да не бъде успешен с такъв екип в лицето на музикална компания „Ара мюзик“ и помощта на Алисия. Благодаря им искренно за всичко, което правят за мен. Страхотни са!“, по този начин Ангел изказа своите благодарности за целия екип, който седи зад най-новия му проект „Мега си яка“.
Още от старта DJ-те го определиха за поредния му хит в клубовете.
„Парчето се връзва много на музикалната вълна, която има по клубовете. Песента е с готино клубно звучене и закачлив текст“, коментират професионалисти от бранша.
Прочетена 15003 пъти

Медия