blank_53
fftv
Понеделник, 01 Юни 2015 12:14

Кондьо става оперен певец

Оценете
(0 гласа)
Мъжкият тандем Ангел и Кондьо бяха последните гости за сезона на ток шоуто на Фен ТВ – „Шпионка”. Пред водещата Ива Атанасова те споделиха подробности относно общия си проект „Дай да похарчим тези пари”. Инициатор за него е бил Ангел, а песента е предложена от Кондьо.
Ексклузивно за зрителите на „Шпионка” Кондьо сподели, че има амбиция да стане оперен певец и да се развива в този стил музика. Изпълнителят на „Диапазон рекърдс” дори е ходил на прослушване в Сливенската опера. Директорът е харесал представянето и му е предложил място в градската опера, но на този етап Кондьо все още обмисля предложението.
Другата творческа мечта на Кондьо е да напише сценарий за филм, в който той да играе главната роля. Темата ще е за живота на сливенския музикант, за всички перипетии и случки, през които той преминава. Естествено изпълнителят на „Жив съм” ще пише сценария от първо лице, тъй като е преминал през какви ли не ситуации в дългогодишната си кариера.
Кондьо има опит в киното, след като миналата година по кината бе прожектиран филма с негово участие „Слънчево”, режисиран от Илия Костов. В него Кондьо е имал секс сцена. Пред Ива Атанасова певецът разкри, че не е бил гол и че са сложили няколко възглавници върху него, за да не се възбужда.
Развеселен от споделеното от Кондьо, колегата му Ангел сподели, че желае да прави секс на обществено място, тъй като досега не се е престрашавал. Изпълнителят на „Ара мюзик” описа жените, които през годините са били до него, като „адски мацки”.
Прочетена 28487 пъти

Медия