blank_53
fftv
Сряда, 05 Декември 2012 17:14

Азис поднася Коледа в аванс

Оценете
(7 гласа)
Азис реши да зарадва всички с прекрасна песен, посветена на Коледа. Атрактивният изпълнител сам създал музиката и текста на най-новия си проект „Коледа”. Аранжиментът на изключително нежната песен е дело на Мартин Биолчев. Записите са осъществени в студиото на Светослав Заров, който също помогнал много за доброто звучене.
Азис признава, че имал идеята за такава песен от много отдавна, но вдъхновението дошло с настъпването на студеното време. Краля на попфолка не крие, че зимата е любимият му сезон и той обожава да гледа навън, когато всичко е покрито със сняг и е бяло и чисто.
Коледа пък е най-красивият празник според изпълнителя и той винаги отказва ангажименти около тази дата, за да може да празнува с близките си хора. Обича да прекарва този светъл празник в Париж или Виена, за да се потопи изцяло в коледната магия.
Интересното е, че Азис дотолкова се радва на коледните песни, че при него те звучат във всеки сезон. „Винаги, когато ми е хубаво си пускам такива парчета. Карат ме да се чувствам страхотно, дори и през лятото.”, довери той.
Сега с наближаването  на празниците Азис е особено развълнуван и зареден с положителни емоции. С интерес очаква и реакциите на публиката за новата песен. „Пожелавам на всички да изживеят най-страхотните си мигове в края на тази година и да слушат моята „Коледа”!, каза звездата на Diapason Records.

На един от  най-хубавите празници – Никулден Азис презентира и видеото към най-новата си песен Коледа. То се върти от днес единствено в ефира на Фен ТВ.
Клипът носи много празнично настроение и позитивизъм. Всичко е поднесено по приятелски и с усмивка, за да бъде в унисон с емоциите, които провокира този красив период от годината.
В лентата към песента „Коледа” участват някои от най-близките му приятели. Прекрасно присъствие демонстрират и чаровните деца, които са от агенция Red Models. Във видеото роля изпълнява и домашният любимец на талантливия певец – Мопси.
В тази хубава компания, разбира се, снимките на клипа протекли изключително приятно и весело. Макар снимачният процес да продължил дълги часове, всички се забавлявали и не почувствали умора.
Звездата на Diapason Records се надява, че с новия си проект ще успее да донесе положителни емоции на своите почитатели. „С моята песен и клип пожелавам на всички да имат повече поводи за усмивки и да не забравят да показват любовта си към близките хора, при това не само на Коледа.”, каза Азис.
Прочетена 6650 пъти

Медия