• office@fantv.bg

Азис призна в последното си интервю, че заради музикалната си кариера е пропуснал изключително много неща в личен план.

“Изпуснах много, докато се превръщах в най-разпознавания българин в света. Пропуснах любови, емоции, изтече животът около мен, докато се осъзная. Аз просто имах амбицията да се утвърдя в музиката” – разказа той  в “Тази събота и неделя” по БТВ.

Кралят на попфолка сподели пред камерата на предаването интересни факти около кариерата си и това, което го е мъчило цял живот. За него едно от най-важните признания в живота му било това, което получил от баща си.

„Исках всички да знаят колко добре пея. А баща ми казваше, че съм некадърен и неделикатен певец. А той беше невероятен музикант… Баща ми се обади и каза, че съм най-добрият певец в света и аз разбрах, че така съм постигнал всичко в музиката” – сподели топзвездата.

Азис разказа и за една от най-големите си мечти, а именно творчеството му да е по-холивудско.

“Съжалявам, че не съм там. Сигурно щях да имам зависимости, но бих го приел, стига да съм там” – категоричен е той.”

Цената на успеха според Азис е много висока и категорично заяви:

“Несъизмеримо е това, което дадох. Да, получих милиони аплодисменти, но хората не знаят какво дадох. Аз нямам свободата да ходя спокойно по улиците, всички искат да говорят с мен. Не успях да респектирам хората така, както си представях.”

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.