• office@fantv.bg

Почитателите на Алисия знаят, че тя винаги е в тренда и този път не разочарова аудиторията си.

Звездата на Ара Мюзик прилежно се старае да използва всички нови функции на Инстаграм, като скоро си направи така популярния “Broadcast channel”, който носи името “Alice in Wonderland”.

В него тя споделя неподправени моменти от живота си чрез ексклузивен текстов, снимков и видео материал, специално създаден за абониралите се за канала. По този начин талантливата певица поддържа връзката с последователите и феновете си още по-силна, тъй като те могат да споделят обратна връзка и да се информират първи за случващото се около нея.

В своя Broadcast канал Алисия споделя свои снимки, цитати, какво обича да похапва, пожелания към последователите си и гласови съобщения. А канала не престава да трупа нови абонати, като вече има хиляди заинтересовани да надникнат зад кулисите на живота на хитовата изпълнителка.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.