• office@fantv.bg

Алисия изненада почитателите си с интересни кадри, които сподели в социалните си мрежи. Звездата е в компанията на певеца и вокален педагог Георги Симеонов – JJ.

Хитовата изпълнителка на Ара Мюзик подготвя нов проект, който явно ще носи различно звучене, съдейки по загадъчния ѝ пост в Instagram.

В изкуството няма граници, особено когато си заобиколен от креативни и позитивни личности като JJ, Даниел Ганев и Сиана… Всичко е възможно.”, написа Алисия под кадрите.

JJ публикува същите снимки в своя Instagram профил и поста му гласеше:

„Когато сме вдъхновени да правим нова музика…”

Това навежда на мисълта, че може би Алисия готви дует с поп изпълнителя.

С какво ще ни сюрпризира топзвездата ще разберем съвсем скоро, тъй като става ясно, че новият проект ще бъде промотиран през април.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.