• office@fantv.bg

Алисия поднесе изключително голяма изненада на меломаните, представяйки 4 чисто нови сингъла в различни стилове, всеки от които бе представен с атрактивно видео. Звездата на Ара Мюзик избра премиерата на клиповете да се състои в един ден, а феновете я обсипаха със суперлативи и положителни коментари.

„На екс“ е заглавието на първия от серията проекти. Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Текстът е дело на Анастасия Мавродиева и Георги Симеонов – JJ. Режисьор на изключителното видео, заснето в Дубай, е Виктор Антонов – Rikk.

Алисия представи парчето с думите:

„Вземайте На Екс всички положителни емоции и се забавлявайте от сърце и душа.”

Втората песен „Всичките ти други” е в колаборация с Лъчо от СкандаУ и предлага съвсем различно звучене. Автор на музиката и аранжимента е Светлин Къслев, а текстът е поверен на Evangeline. Видеоклипът, в който Алисия демонстрира танцовите си възможности, е режисиран от Виктор Антонов – Rikk.

“Представям ви „Всичките ти други“. Обожавам този стил музика и се радвам, че имам възможността за пореден път да ви представя такова парче! Благодаря на Лъчо за готината енергия”, написа изпълнителката в социалните си мрежи.

Третият нов сингъл „Беше ли ти яко“ Алисия описа като песен „за всички, които се припознават в една история за … “пълни чаши и празно сърце”. Парчето е по музика и аранжимент на Diamond Beat Production, а текстът е на Анастасия Мавродиева и Diamond Beat Production. Режисьор на видеоклипа е Валери Милев.

Четвъртият нов сингъл е чувствената балада „Прощавай, мили“. Музиката и текстът са дело на Георги Симеонов – JJ и Алисия, а аранжиментът е на Радомир Кишев. Видеоклипът, който представлява мини танцов спектакъл,  е реализиран от режисьора Виктор Антонов – Rikk.

„„Прощавай, мили” е песен, която създадохме преди около две години заедно с Георги Симеонов – JJ. Премина през много трансформации, за да се превърне в това, което ще чуете. Вложихме цялата любов и енергия в тази балада, за да може да се настани трайно в сърцата ви”, сподели Алисия в емоционален пост в социалните си мрежи.

Може да гледате новите клипове на Алисия – „На екс“, „Всичките ти други“, „Беше ли ти яко“ и „Прощавай, мили“ в ефира на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.