• office@fantv.bg

 „Музиката е моят живот! Според мен музиката е лекарство за хората! И докато моята музика е лекарство за хората, аз няма да спра да а правя!”, сподели Алисия в рубриката „Звезден гост” в студиото на Фен ТВ. Певицата заяви, че е амбицирана да прави песни по свои идеи.

Чаровната изпълнителка признава, че й е харесва да участва в процеса на създаването на песента. „С годините ми става още по-интересно и се включвам в текстовете. Има песни, на които съм измислила мелодията и това ми е интересно и е нова провокация за мен. Искам да направя няколко песни по моя идея! Не мога да кажа, че съм се изчерпала в музиката, въпреки, че са минали 21 години. Напротив! Има още какво да направя, което не са видели от мен!”, каза звездата в ефира на Фен ТВ.

Алисия се върна към спомените за началото на своята кариера. „Аз израснах в Ара Мюзик и Фен ТВ. Екипът на компанията са моето семейство!”, призна още Алисия. Певицата, която е една от емблемите на музикалната компания, сподели още, че за 21 години от както е част от Ара Мюзик, е станала по-отговорна и разумна.

В отговор на зрителските въпроси каква е Алисия извън сцената, тя определи себе си като един нормален човек, майка, родител, сестра. Извън прожекторите певицата смята себе си за чувствителна и  целеустремена.

Алисия сподели и за сътрудничеството си с фамилия Стораро. „Ние в с Тони имаме доста дуети. Онзи ден реших да ги преброя и установх, че са пет. Доста си пасваме в това отношение. С Емрах също имаме много хубава песен. С Фики все още не сме се колаборирали, но защо пък не. Ако има хубава песен, която да ни хареса и на двамата.”, каза още тя в рубриката „Звезден гост“.

Певицата разкри и любопитни подробности от създаването на последния им дует с Тони Стораро„Боц”. „Когато ми пусна тази песен, толкова ми хареса и реших, че трябва да я направим. Аз нямах такъв тип песен и всички ми казваха: ‚Алисия направи нещо по-различно, нещо по-комерсиално…‘ И когато Тони ми я пусна, аз казах: ето това е песента, това е правилната дуетна половинка за този стил музика. Но беше доста сложно с текста. Промених малко и изпяването, като сложих част от Алисия в тази песен.“, разказа хитовата изпълнителка в  студиото на Фен ТВ.

Топзвездата на Ара Мюзик сподели и за вълненията си, когато се среща с публиката. „Нямам търпение да изляза на сцената! Чувствам се страхотно! Много се зареждам от публиката, от хората. Имала съм ситуации, в които не съм се чувствала добре емоционално и психически и в момента, в който изляза на сцената и хората запеят заедно с мен и ми дадат тяхната положителна енергия, наистина за секунди всичко се забравя. И този един час, в който пея, за мен е магически. Единственото, което взимаш е положителната енергия на хората и ти им даваш същото!“, довери още тя.

Алисия възнамерява в скоро време да събере всички свои песни на едно място.

„Това, че 21 години хората ме харесват като личност, като изпълнител е нещото, което ме стимулира да правя музика!“, каза звездата на Ара Мюзик.

Алисия призна още, че никога не се отказва лесно. „Дори да има 0.001% процент нещата да станат, аз се хващам здраво за това и работя здраво докато се получи! Никога не ми е хрумвало да се отказвам!”, категорична е тя.

Какво още разказа Алисия в рубриката „Звезден гост“ в предаването „Зона за поздрави“ по Фен ТВ може да видите във видеото:

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.