• office@fantv.bg

Алисия е на музикалната сцена вече 20 години и е сред най-популярните изпълнителки. Тя не се страхува да експериментира и да показва различните си лица пред публиката и успява да бъде винаги актуална.

Пред известно време звездата на Ара Мюзик поднесе огромна изненада на меломаните, представяйки в един ден 4 нови клипа. В един от проектите си партнира с Лъчо от СкандаУ, а песента е в съвсем различна от попфолк стилистиката. Във видеото към парчето заедно с нея танцува Джими, който беше сценичен партньор на Dara  в последния сезон на Dancing Stars. Алисия също трябвало да научи сложна хореография, но много се притеснявала дали ще се справи, въпреки че и тя има опит в танцовото шоу, сподели красавицата в предаването “CoolT”.

Певицата разказва, че обикновено в неделя се събира на специален обяд с цялото си семейство.

Имаме такава традиция, когато се събираме всички заедно и си споделяме какво се случва”, разкрива тя.

Алисия сподели по време на гостуването си в предаването “CoolT”, че е успяла да намери баланса и макар да се занимава с много неща, успешно успява да организира времето си.

От позицията на годините ми и от житейския опит, който имам, много правилно съм си наредила приоритетите в този живот. Намерила съм баланс абсолютно във всичко. Освен това, аз съм доста подредена, доста комбинативна и успявам с времето да науча доста неща. Аз винаги си правя програмата – за деня, за седмицата, за месеца, понякога и за много по-дълго време, защото работата ми го изисква. Ако имам ситуация, в която плановете ми не се осъществяват точно така, както бих искала, в никакъв случай не се ядосвам, а напротив. Научила съм се да бъда комбинативна и веднага намирам решение. Опитвам се да запазя баланса и спокойствието, защото наистина  това е много ценно. Със сигурност преди години не е било така”, каза хитовата изпълнителка в ефира на bTV.

Това е най-трудното, но и най-хубавото, когато го постигнеш, тогава започваш да живееш както трябва!“, допълни още Алисия.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.