• office@fantv.bg

Алисия обещава много еуфорични и безсънни нощи с премиерата на новата си песен „Инсомния“. Проектът е с носталгично звучене и само за час стотици позитивни коментари заваляха в YouTube под видеоклипа на песента. По всичко личи, че „Инсомния“ възбужда сетивата на всички слушатели.

„Музиката е лекарство за душата! Дано с тази песен съм докоснала вашата! Благодаря на всички, които станаха част от #insomnia!, написа певицата от ефира на Фен ТВ в социалните си мрежи и пожела приятно слушане на феновете си.

Изненада в новия клип на звездата на Ара Мюзик е, че е с чисто нова визия, като изцяло е заложила на русия цвят за косите си. Преди дни в интервюто си в „CoolT” красавицата разказа, че се е чудила дали да не боядиса наистина косата си, но не е имала смелостта и затова засега неин пръв приятел е перуката.

„За една бройка и аз да вляза в отбора на блондинките“, през смях сподели талантливата певица.

Песента е по музика и аранжимент на Ersay Uner.

За втори път текстът е дело на Алисия, а внушителното и магнетично видео е режисирано от Виктор Антонов – Rikk.

За божествената визия хитовата изпълнителка отново се довери на Микеле (грим) и Ивайло Колев (стайлинг коса).

Можете да гледате видеоклипа на „Инсомния“ в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.