• office@fantv.bg

В разгара на баловете Алисия направи специално обръщение към абитуриентите. Звездата на Ара Мюзик провокира младежите да се замислят за своето бъдеще и какъв път ще изберат след като отшумят бурните емоции на бала.

“Към всички абитуриенти! Честито, вече сте на първото стъпало към пътя на успеха, има още доста да извървите и не забравяйте, че много лесно се пада! Така че не се главозамайвайте, предстои ви да покажете какво сте научили и какво не сте” – сподели красивата певица в социалните мрежи.

Хитовата изпълнителка всяка година взема дейно участие с изявите си пред абитуриенти и добре познава уменията им да се веселят. С актуалната си публикация Алисия се опитва да ги провокира да помислят сериозно над важните житейски избори, които предстои да направят.

Не е учудващо, че талантливата певица се вълнува от бъдещето на младежите, все пак на нейния син – Валери, също му предстои да брои до 12 скоро.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.