• office@fantv.bg

Алисия отново успя да разтопи мъжките сърца като показа своето изваяно тяло, готово за летния сезон.

Звездата на Ара Мюзик заслепи всички със своите изящни форми и шоколадов тен. По всичко личи, че хитовата изпълнителка тренира редовно и се храни здравословно и балансирано, както самата тя разказва в множество нейни интервюта.

Модната икона пусна свои кадри по стилни тренд бански в Инстаграм и след броени минути хвалебствените коментари заваляха.

„Какъв огън само!“, „Уникално красива…“, „Очарователна си!“, са само част от реакциите на феновете на Алисия, които не пропускат да коментират всяка нейна публикация.

Въпреки рутината на красавицата, след броени часове, тя пусна небрежни фотоси от спалнята, подправени с „италиански привкус“.

С това, тя напомни на почитателите си, че винаги, когато работим здраво, трябва и да се възнаграждаваме.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.