• office@fantv.bg

Само преди броени часове в YouTube се завъртя чисто новото видео на Андреа. Песента е колаборация с албанския артист Fatmir Sufa и носи заглавието „In Love“.

Парчето има различно и модерно звучене, което е запазеният стил на изпълнителката. В него Андреа пее на български, докато дуетната ѝ половинка – на албански.

Това далеч не е първата международна колаборация на фолк дивата. В репертоара си тя има съвместни проекти с балкански и световни звезди от различни държави. “In Love” отдавна бе очаквана от феновете на звездата затова стотиците положителни коментари под клипа не са изненада.

Във видеоклипа Андреа демонстрира перфектна форма. Атрактивната изпълнителка залага на модерен стайнинг и сменя цели 4 сексапилни визии.

Музиката на „In Love” е дело на Marsel Gunga и Saia, аранжиментът на Marsel Gunga, а тексът е поверен на Saia и Анастасия Мавродиева. Видеото е дело на Max Production.

Може да гледате “In Love” на Андреа и Fatmir Sufa в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.