• office@fantv.bg

Андреа изненада публиката навръх 24 май с премиерата на новия си проект. Парчето е озаглавено „Lights” и е в колаборация с Costi и Josh X. Сингълът е в типичното за звездата модерно звучене и придава изцяло нов прочит на обичаната народна песен „Пустоно, лудо младо“.

Звездата за първи път изпълнява фолклорното произведение още по време на ученическите си години, като част от хор „Сидера“, под диригентството на музикалния педагог Ася Балтакова.

Josh Xantus или по-известен като Josh X е роден в Бруклин, Ню Йорк и прави своя дебют на музикалната сцена с песен на Steve Wonder, който високо оценява таланта на младия изпълнител и го насърчава да продължи музикалните си занимания. Не след дълго, младата звезда прави проект с Fox Empire и Swizz Beatz, който успява да влезе в реклама на Pepsi.

През 2017г. прави песен за Cardi B, а малко след това успява да се изкачи до престижното 22-ро място в класацията Billboard. Следват не по-малко успешни проекти с Rick Ross, Birdman, Lil Wayne и Jim Jones.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.