• office@fantv.bg

Андреа беше единствената българска изпълнителка поканена на тазгодишните награди на модното списание ‘EnModa’ в Кипър. Церемонията, която се проведе в изискан клуб събра едни от най-големите музикални звезди.

Фолкзвездата получи отличието за “Best Bulgarian female artist”, като това е третия път, в който родната изпълнителка бива отличена с престижната награда.

Едни от най-актуалните имена в музикалната индустрия присъстваха на събитието, а сред тях се откроиха имената на Hande Yener, Otilia, Shiraz, Caitlyn, Genco Ecer, Pinar Kerimoglu, Adam Clay, Inci Arkan, Korhan Sayginer, Fahriye Ozay, Wilma Elles, Claydee, Zuhal Topal, Millionmusic, Roxana Nemes, Fatmir Sufa, Elena Ionescu, Nagihan Karadere, Aysel Alizade, Tamer Hassan, Erkan Ozerman, Hadiza Zakari, Lalsultan Kaya и Zarif Noyan.

По време на партито Андреа изпълни един от актуалните си хитове, а именно дуетът ѝ с Fatmir Sufa, който спечели сърцата на публиката още с премиерата си.

За визията си, топизпълнителката беше заложила на сексапилна черна рокля и елегантна прическа.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.