• office@fantv.bg

Чисто ново музикално предложение на Андреа направи своята премиера. Парчето носи провокативното заглавие „Повече от думи“, а нестандартният сюжет и текст определено се очертава да впечатли меломаните.

За пореден път дивата ни очарова с различна концепция и виждания за успешен музикален проект, който едновременно да интригува и доставя удоволствие на всички сетива.

“С екипа ми работихме месеци и вложихме цялото си сърце и душа в него! Искам да им благодаря! За мен тази песен е много специална, защото я направих в труден за мен период от живота ми! Когато баба ми си отиде, ми беше много трудно да се изправя на крака, но тогава започнах да пея и музиката спаси живота ми! Това, което искам да кажа е, че каквото и да става, човек винаги трябва да намира сила и да открие пътя! С цялото си сърце се надявам да ви хареса! П.П., както каза Фреди на времето „The show must go on!”  – сподели певицата в емоционален пост в социалните мрежи.

Песента е по музика на Йорданчо Василковски – Оцко и Андреа, текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Андреа.

Режисьор на ефирния видеоклип е Станислав Христов – Стенли и Андреа.

Гледайте видеоклипа към „Повече от думи“ на Андреа в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.