• office@fantv.bg

Неустоима, предизвикателна, секси – Хамелеон!

Такава е Ашли в първия си албум.

Не случаен е изборът на име. Защото певицата на Диапазон Рекърдс е точно такава – дива, секси, ранима, неповторима. Истински Хамелеон.

Дебютният албум на Ашли съдържа 19 песни, сред които „Твоето момиче“ с  Алисия, „Слончето Раму“ и „DJ резачка“ с Джамайката, „Ako Kato“ с Iordanis Agapitos, както и 2 нови, неиздавани песни – „Палава“, която е дует с Тони Стораро,  и турската песен „Uksek, uksek“.

„Много се радвам, че албумът ми вече е на пазара. Ако сме напълно откровени, той е готов от близо година и половина. С продуцентите ми от Диапазон Рекърдс имахме много планове за миналата година и подготвяхме страхотни неща за моите фенове, но за съжаление заради цялата ситуация с вируса всичките ни идеи се сринаха. Но нищо – така е трябвало да стане. Вярвам в знаците на съдбата.“ – споделя Ашли и допълва, че все пак феновете могат да очакват изненади от нея и нейния екип.

„Хамелеон“ се издава от „Диапазон Рекърдс, медиен партньор е ФЕН ТВ.

Вече е наличен в търговската мрежа, както и е достъпен във всички музикални стрийминг платформи.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.