• office@fantv.bg

Благо Борисов промотира новия си проект, озаглавен „То си е за теб“. Видеоклипът се завъртя в ефира на Фен ТВ и в онлайн канала на медията.

„Новата ми песен всъщност е преживяна. Музиката, текстът и аранжиментът са на едно изключително талантливо момче, което ми е и вече близък приятел – Павлин Петков. За пореден път работя с Мартин Биолчев по записа, смесването и мастеринга. Обичам да работя с него ! В неговото студио се чувствам много спокоен и има хармония. Един от много близките хора до мен е той“ – разказва певецът пред  Signal.bg.

За историята, която е разказана в рими, има конкретна причина и тя е дълбоко лична, убеждава ни изпълнителят.

„Най-вероятно много хора като мен са имали бивши любови, които не могат да превъзмогнат раздялата, загубеното щастие и човека до тях.
Оценили са, чак когато той вече е преглътнал всички сълзи, отворил е нова страница и е започнал на чисто. Защото, както често се случва, оценяваш някого , чак когато го загубиш, но уви – прекалено късно… Та за да не ставам прекалено лиричен ще кажа, че това е песен за любовта, ревността и щастието – намерено в силата да продължиш напред, да си готов да обичаш отново и да загърбиш любовта, която е угаснала“ – споделя той.

„Във видеото участват много талантливи момичета и съм искрено благодарен, че всяка от тях даде частица от себе си за да влезе в роля. Беше изключително забавно. Съчетахме полезното с приятното и снимачния ден беше невероятен. Искам да благодаря и на моята близка приятелка Биляна Евгениева. Тя е позната на хората и в шоубизнеса, освен като бившата годеница на вече покойния Христо Сираков, но и заради това, че е плеймейтка.
Изключително красива, скромна и много талантлива. Задачата й, като бившата приятелка, беше доста трудна, но тя се справи великолепно!
За страхотното видео сърдечно благодаря на моите приятели и големи професионалисти – Радослав Делчев и Даян Николов от Frame Rate.

Специални благодарности и много любов изпращам на целия екип от изключителни професионалисти на Diapason records и Фен Тв, без които този проект нямаше да се осъществи.
Няма как да пропусна и на две момичета , които са винаги до мен и ги обичам – грим – Памела Стоянова , която съм снимал и в два мои други видеоклипа . А за перфектната ми прическа се погрижи- Адриана Василева. Силно се надявам да се хареса на хората, въпреки че са трудни времена – ние го правим за тях! Бъдете здрави и се пазете!“ – казва още Благо Борисов

Песента може да слушате тук: https://orcd.co/tosiezateb

Видеото може да гледате тук:

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.