• office@fantv.bg

Marina Tosic изглежда неустоимо в новото си видео към песента “МАМА“. Идеята за цветния клип е изцяло на изпълнителката. Парчето е дело на нидерландеца Oliver de la Rosa, с когото певицата работи вече за трети път. Текстът пък е на популярния сръбски изпълнител Gazda Paja.


Marina Tosic нарочно е избрала студио с бонбонени цветове за видеото. Изпълнителката обича да експериментира и провокира. Доказва го за пореден път с танцьорите в клипа – мъже, облечени в розови трика и обути с токчета.

Marina Tosic изглежда неустоимо в новото си видео към песента “МАМА“. Идеята за цветния клип е изцяло на изпълнителката.

Атрактивният клип към „МАМА“ вече можете да гледате в ефира на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.