• office@fantv.bg

Вчера премиерата си направи новата песен на Бони – „Посока щастие“. Баладата представя хитовата изпълнителка в една по-лирична светлина, а текстът докосва сетивата на слушателите.

Видеото омагьосва с прекрасните си кадри – част, от които са заснети в красив апартамент със зашеметяваща гледка. Компания на Бони във видеото прави и красив мъж, който изпълнява перфектно ролята на лирическия герой.

„Посоки различни, колкото щеш ..въпрос на избор, но само една е най-важна за нашият живот.“- написа Бони по повод премиерата.

Веднага след премиерата заваляха и положителните коментари от фенове на звездата, които ѝ пишат, че каквото и да запее винаги е стойностно.

Музиката на „Посока щастие“ е поверена на Sefer Osmanov, текстът е дело на Йордан Гергов и Бони, а аранжиментът е на Спас Лазаров. Режисьор на красивото видео е Добромир Николов.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.