• office@fantv.bg

Бони и дъщеря ѝ Миа-Михаела спретнаха запомнящо се парти по случай рождения и имения им ден. Точно на Благовещение майка и дъщеря почерпиха близки и приятели за двойния празник в семейството им.

“Няма случайни неща, казали мъдрите хора, а има хора, който са пратени неслучайно в живота ми! Днес, на този специален празник – Благовещение, моето прекрасно момиче, лява ръка в работата и живота е рожденичка, а аз именичка… Ще празнуваме лудо, неуморно, пълно с любов, заедно и моята дъщеря Миа-Михаела точно каквито сме и ние… да сме здрави, все така с късмет и благословени!” – сподели Бони.

Бони и Миа-Михаела споделиха снимки от зрелищното събитие в социалните мрежи, а феновете им не пропуснаха да им честитят двойния празник.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.