• office@fantv.bg

Само преди броени часове премиерата си направи чисто новото музикално предложение на Бони. Песента носи звучното заглавие „Гръм в рая“ и определено успя да зарадва почитателите на талантливата изпълнителка.

Певицата отправи и силно послание с песента, като заяви:

“Представям ви “ГРЪМ В РАЯ” с най-силното послание: „Бъди любов! Прави любов, а не война“! С обич, Бони! Забавлявайте се, танцувайте, коментирайте и грабете от живота с пълни шепи!”

Топзвездата е изключително радостна от факта, че феновете ѝ посрещат топло проекта и е категорична, че за нея това е най-голямата оценка.

“Музиката е велик обединител, невероятна сила. Нещо, което кара дори хората, имащи най-големите различия, да имат нещо помежду си” – подчертава Бони.

Песента е по музика на Бони, която пише и текста заедно с Йордан Гергов. Аранжиментът е на Boni Star. Гост музиканти са Андрей Любчов Русев – цигулка и Спас Лазаров – клавишни.

Режисьор и оператор на видеоклипа е Добромир Николов, а сценарият е на Boni Star.

“На всички вас, моят екип, които участвахте в проекта – обичам ви и безкрайно благодаря!” – пише певицата.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.