• office@fantv.bg

Бони успя да развълнува почитателите си с последния си пост в социалните мрежи. Топзвездата определено успя да шокира всички с новината, че се радва на бебе. Талантливата изпълнителка пусна серия от снимки, на които гордо позира с новородения малчуган.

“Имаме си бебе! Най-новият член в нашето семейство! Да ни е живо, здраво и благословено момчето… Ти си нашето ВСИЧКО… ОБИЧаме Те!” – написа развълнувана певицата.

Феновете на Бони написаха стотици положителни коментари под красивите фотоси, като всички ѝ честитят щастливото събитие и ѝ пожелават незабравими моменти с новороденото момченце. Много от тях отправят и красиви пожелания към дъщеря ѝ Миа-Миахела, която също позира на умилителните кадри.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.