• office@fantv.bg

Един от най-популярните рапъри у нас- Боро Първи се ожени за красивата си половинка Ани Пунчева. Двамата се врекоха на прелестна церемония, която се състоя този уикенд в двореца в Балчик.

Сред специалните гости уважили събитието бяха Криско и Тита, които зарадваха гостите на церемонията с някои от най-големите си хитове. Малко по-късно самата Тита сподели на стори, че тя е и щастливката грабнала булчинския букет.

За сватбения си ден Боро Първи беше заложил на елегантен тъмно зелен костюм, а красивата му половинка блестеше в ефирна и нежна рокля.

Феновете на талантливия рапър изписаха безброй коментари, в които пожелават на щастливата двойка дълъг семеен живот и много любов.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.