• office@fantv.bg

В разгара на лятото чаровната Веси Бонева пуска една уникална песен, която буквално ще запали душата ви. И ще ви накара да танцувате.

    Музиката и аранжиментът са на Светлин Къслев. Текстът е на Ана Топалова и Явор Велчев, а английският му вариант – на самата певица.

    Клипът е заснет в замъка “Влюбен във вятъра” или добре познатия ни замък “Равадиново”.

    Приказната обстановка превръща клипа на песента във филмова приказка за любов и красиви усещания.

    Веси Бонева сменя няколко божествени прозрачни тоалети, които си кореспондират идеално с екстериора. Много тюл и ярки цветове, прозрачни материи и секси кройки се сменят със секси боди за някои от сцените. Героинята в клипа убеждава своята любов да съблече дрехите си, да ѝ даде своето голо тяло и двамата да се потопят в магията на чувствеността.

    За визията на Бонева се е погрижил един от най-добрите стилисти у нас – Стоян Стоянски, работил със световни имена в модния бизнес.
    Марин Хубенов – Мърфи и Murphy Style са виновниците за невероятно романтичната прическа, а гримът е дело на Пепа Стоянова ProFace.
     
    Изключително голям екип работи над клипа. Специалната хореография е създадена от Росица Терзийска. Във видеото се появяват и няколко неземно красиви девойки. Това са Петя Димитрова, Ралиа Тодорова, Анита Бакалова

    Режисьори са Стефан и Петко от Buddubbaz tape company. Бонева работи с тях не за първи път. Последните неща, които са правили заедно са клиповете на “Остани”, “Буратино”, “Нецъфнали рози” с Лъчо, както и “Две планети”.

    Любопитен е фактът, че докато снимат видеото, времето е перфектно. Но в един момент започва да вали. И цялото разписание на снимките се променя. Налага се да чакат два часа, но в крайна сметка нещата се нареждат. Дъждът спира в точния момент и работата продължава. Екипът снима цели 12 часа. Но пък резултатът си заслужава!

Видеото може да гледате тук:

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.