• office@fantv.bg

Галена облече булчинска рокля. Повод за това беше новата ѝ песен, която носи заглавието „Горчиво“. Парчето направи премиерата си онлайн преди броени часове и вече натрупа над 200 хиляди гледания, което му отреди девето място в трендинг класацията на YouTube.

“Ако някой от тук присъстващите знае причина двамата млади да не сключат брачен съюз – да говори сега или да замълчи завинаги! И кой каза ГОР-ЧИ-ВО! Май няма да е удачно да пея тази песен по сватби, но се надявам предстоящото лято всичко живо да я пее с мен. Благодаря на целия екип за сватбената организация! Благодаря, че никога не ме предавате!” – написа Галена минути след премиерата на видеото.

Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Текстът е дело на Галена и Анастасия Мавродиева. Режисьор на видеото е Валери Милев, оператор – Орлин Руевски.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.