• office@fantv.bg

Галена и Tea Tairovic представиха дуетното си парче. То носи името “Абракадабра“ и направи премиерата си само преди броени часове. За отрицателно време хитовото парче успя да направи почти 300 хиляди гледания, което автоматично го нареди на трето място в трендинг класацията на YouTube.

“Абракадабра! Настъпи часът да ви омагьосаме с нашата първа дуетна песен. Tea Tairović и аз подготвихме тази колаборация с много любов и нямам търпение да я представим пред сръбските ни почитатели на стадион Tašmajdan тази събота. Благодарности към всички талантливи хора, които превърнаха този проект в завладяващо преживяване за нас, а надяваме се и за вас. Музиката е магия, насладете се на Абракадабра” – написа Галена по повод премиерата.

Песента е по музика на Fivos (Phoebus) Tassopoulos и аранжимент на Даниел Ганев. Текстът е дело на Галена, Sasa Lazic и Tea Tairovic.

Режисьор на видеоклипа е Виктор Антонов – Rikk, оператор – Орлин Руевски.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.