• office@fantv.bg

Галена отбеляза по уникален начин своя юбилей на сцената. Тя зарадва феновете си с дългоочаквания албум “GalenaXX”, който съдържа 20 песниполовината доказани вече хитове, а останалите – чисто нови. Девет от тях, както и ремикс на една от познатите вече песни бяха представени с впечатляващи видеоклипове – запазената марка на звездата.

снимка: Георги Малев

Новите композиции, включени в албума са: „Жалко“, „Жалко“, „Зиг-заг“, „Играй“, „Неговата жена“, „Ток по тялото“, „Запалката“, „Убий ме“, „Мъко моя“ (ремикс) и дует с румънската сензация Tzanca Uraganu – “Delta Force”.

10-те хита, които намират място в “GalenaXX” са: „Еуфория“, „По по по“ (дует с Азис), „Горчиво“, “Welcome to Bulgariа“ (дует с DJ Damyan), „Мъко моя“, „А+Г=ВНЛ“ (дует с Азис), „Ти не си за мен“, „Сто живота“, „Феноменален“ и „Къде беше ти“.

За албума си Галена работис топкомпозитори от България, Гърция, Румъния и Сърбия както и с най-добрите текстописци у нас.

снимка: Георги Малев

Галена както винаги демонстрира  огромна креативност и смелост, поднасяйки този уникален проект на феновете. Тя заедно с екипа си от доказани професионалисти, дава заявка, че най-доброто в творческия ѝ път тепърва предстои и има още много да даде на публиката.

Самата звезда представи албума си в социалните мрежи с емоционален пост:

„20 години музика!

20 години любов!

20 години страст!

20 години мечти!

20 години заедно!

Зад песните и видеата в GalenaXX стоят трудът, креативността и отдадеността на голям брой хора. Огромна е благодарността ми за техния професионализъм, творчески гений, търпение, безсънни нощи и безкрайни часове, прекарани в усъвършенстването на този албум. Всички тези хора, които държаха ръката ми и смело се впускаха в реализирането дори на понякога налудничавите ми идеи. Те оставиха частица от сърцето си в GalenaXX и аз ще им бъда вечно благодарна.

На всички вас, които толкова години ми засвидетелствате любовта и подкрепата си, които непоколебимо вярвате в мен и вдъхвате живот на музиката ми — благодаря, че ми давате силата и вдъхновението да продължавам да правя това, което ме прави истински щастлива. Без вас нищо от това нямаше да бъде възможно.

С вълнение очаквам да чуете и видите това, което съм ви подготвила. Досега GalenaXX беше мой. Вече е наш.

С обич,

Галена

снимка: Георги Малев

След появата на албума меломаните вече се нетърпеливи да разберат дали любимата им звезда ще ги зарадва и с голям концерт, с който да отбележи 20-годишния си юбилей на сцената.

Може да гледате новите видеоклипове на Галена в ефира на ФЕН ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.