• office@fantv.bg

Галена даде старт на уникална по рода си благотворителна инициатива по време на участието си в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Фолкдивата сподели пред камерите на BTV, че желае да дари роклята си, с която беше на финала на „Гласът на България“, на абитуриентка в неравностойно положение.

„Тази рокля наистина е една от най-красивите, които съм обличала в моя живот. Мечта е за всяка една абитуриентка. Много исках да направя някое момиче щастлива в този момент, защото знам, че има много момичета, които си представят този момент с години, а нямат тази възможност и аз се обръщам от мое и от твое име, от името на това шоу- защото мисля, че няма по-подходящо място. Да разигравам томболи ми се струва някак несериозно, защото смятам, че няма да попадне в подходящите ръце. Наистина много се вълнувам и много искам съвсем скоро роклята да отиде при момиче, което е в неравностойно положение.“– заяви пред камерата на BTV топзвездата.

За да се случи това, условията са съвсем лесни. Ако сте абитуриентка или познавате такава, която има нужда от рокля за бала, но не може да си я позволи, можете да пишете във FB страницата на „Шоуто на Николаос“. Трябва да изпратите ваша снимка, контакт и кратко писмо „Защо искате роклята на Галена да бъде облечена от вас на бала“. Печелившата късметлийка ще бъде изтеглена на живо следващата седмица от Азис.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.