• office@fantv.bg

Днес в ефира на Фен ТВ премиера направи музикалното видео предложение на Галина Димитрова „Защото съм жена“.

Композицията за първи път беше представена на концерт-промоцията на дебютния албум на певицата на Ара Мюзик, който носи същото заглавие.

За завладяващия видеоклип очарователната певица избира пещерата Темната дупка – гара Лакатник за една от локациите. А другото място е една от най-старите църкви в България – тази в старото село Миланово. Тя споделя, че никога не е снимала на по-енергийни и едновременно мистериозни места.

Музиката и аранжиментът са дело на Стоян Джамбазов – Джемби, а вдъхновяващият текст е написан от Мариета Ангелова. Режисьори на впечатляващото видео са Радослав Георгиев и Галина Димитрова.

Гледайте клипа към „Защото съм жена“ в ефира на Фен ТВ и Фен Фолк ТВ, както и в YouTube канала на Фен Фолк ТВ.

Песента е налична и във всички стрийминг платформи.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.