• office@fantv.bg

Още преди 7 години Гери-Никол е искала да се пробва в попфолк жанра, но баща ѝ не  разрешил. Това каза самата тя в подкаста на Ivka Beibe, в който дивата наскоро гостува. Поводът за признанието беше новата песен на звездата, която ще бъде в попфолк жанра. Гери-Никол беше категорична, че не го прави само защото е модерно:

„Песента, която ще пусна, ще бъде попфолк, но ще бъде стойностен попфолк. Тази песен трябваше да я пусна преди 7 години. Аз не правя попфолк в момента, защото това се котира и защото това е модерно. Напротив, аз тази стъпка исках да я направя още преди 7 години. Не я направих, защото тогава баща ми не ми позволяваше да пея попфолк и за мен родителите са най-важното нещо в този живот. Аз уважавам тяхното мнение, а и тогава бях по-малка. Сега играта се промени.“, каза атрактивната изпълнителка.

Гери-Никол сподели, че винаги е харесвала попфолка, но дълбоко в сърцето си е R&B момиче. Тя загатна, че новото ѝ парче може отново да бъде колаборация, но не пожела да разкрие повече.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.