• office@fantv.bg

Младата българска звезда Гери-Никол изненада феновете си с ново парче в колаборажия с македонския рапър Slatkaristika. Песента е озаглавена „Гледай ме“ и още с появата си предизивика смесени реакции в публиката.

Slatkaristika предложил на българката да направят обща песен още през миналата година, но отнело време да се създае крайния проект, така както и двамата го искали. Самите артисти са автори на муизиката, а за текста към тях се присъединяват и Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.

Песента е доста различна от това, което сме свикнали да гледаме от Гери-Никол до момента. Мнозина определиха песента като стъпка към попфолк жанра, но самата изпълнителка не е съгласна с това определение. Тя смята, че „Гледай ме“ е един експеримент, с който тя показва себе си в друга светлина. Младата певица е убедена, че, за да е успешна трябва да търси провокация и да изненадва почитателите си.

Във видеото Гери-Никол се снима с роклята, която носи на своя абитуриентски бал, а също така и с тоалети, които имат за нея някаква сантиментална стойност. Видеото е режисирано от Георги Салпаров и Симеон Михалков.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.