• office@fantv.bg

Гласът на Родопите – Предаване за бита и културата на Родопите.

Ценителите на българския фолклор от Родопите ще могат да гледат предаването всяка неделя от 18 до 20 ч. в ефира на Фен Фолк Тв и от 18 до 19:00ч по Фен ТВ, както и в официалните Фейсбук страница и You Tube канал на Фен Фолк ТВ.

Като виден представител на родопския край, водещ на предаването ще бъде известният фолкорен певец Хамид Имамски. За Хамид родопската песен има специално място в сърцето.

Гласът на Родопите е предаване, в което зрителите ще могат да обогатяват познанията си за родопския край и да споделят любовта си към него, заедно с водещия и гостите.

В предаването има няколко различни рубрики, които разкриват различни аспекти от родопския бит и култура.

В рубриката „Битът на Родопите” зрителите ще могат да научат повече за бита, културата и историята на Родопите. „Хайде на Шенлика” пък е рубриката, в която зрителите ще могат на живо да се свързват със студиото и да разговарят с водещия и госта. В тази рубрика също ще се изпълняват традиционни родопски песни и танци. „Песни от корените” е тази част от предаването, в която зрителите ще могат да се запознаят с автентични родопски песни, както и тяхната история. Специален гост на предаването всяка седмица ще бъде популярно лице, което е свързано с музиката и традициите на родопите.

Гласът на Родопите стартира в неделя, 21 март, в 18.00 ч

Можете да  гледате предаването на живо в ефира на Фен ТВ, Фен Фолк ТВ и тук:

Фейсбук: https://www.facebook.com/fenfolktv

You Tube: https://www.youtube.com/user/fenfolktv

Хамид Имамски

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.