• office@fantv.bg

За 25-а поредна година в красивия град Баня Лука се проведе фестивала “Oscar Popularnosti”! Вече четвърт век престижния форум събира най-големите звезди от музикалната сцена на бивша Югославия. Най-успешните през изминалата година артисти, бяха отличени с награди в различните категории. 

Сред звездите, които се изявиха на сцената тази година, бяха Миле Китич, Халид Муслимович, Емир Джулович, Гога Секулич, Тропико Бенд, Зорана Мичанович, Емина Туфо, Зоран Предин,  Горан Каран, Лапсус Бенд, Вояж, Генерация Зед и много други.

За 25-тата годишнина организаторите изненадаха зрителите с по-различна и по-пищна сцена. Както винаги Оскар Популарности предложи много разнообразна музика и красиви емоции. На сцената звездите дадоха всичко от себе си и зарадваха многобройните зрители с изпълненията си.

Публиката бе изпълнила залата до краен предел и през цялото време феновете подкрепяха своите любимци, като не спираха да пеят с тях и да ги аплодират.

Не по-малко интересно бе преживяването и в бекстейджа, където нашият екип се срещна с част от звездите за първи път. Разбира се, не липсваха и срещи с артисти – дългогодишни приятели на телевизията. Всички те с радост споделиха пред нашата камера любопитни подробности за актуалните си проекти и интересни новини, свързани с професионалния им живот.

Насладете се на магията на “Oscar Popularnosti” на 15.04.2023г. от 18:00ч., както и повторението му на 16.04.2023г, от 11ч.!

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.