• office@fantv.bg

Международно присъствие, няколко дуета и редица любими изпълнители от родната сцена обещават да “взривят” Летния театър в град Сандански за 30-я юбилей на фестивала “Пирин Фолк” на 26, 27 и 28 август 2022! 

Организаторите от Фен Фолк ТВ отново залагат на едни от най-обичаните имена, за да гарантират незабравимо музикално преживяване на любимата публика. Глория, Володя Стоянов, Наум Петрески и Зуица Лазова, Илия Луков, Лия, Георги Гоцев, Ива и Велислава Костадинови, Васко Лазаров, Невена Цонева, Севдалина и Валентин Спасови са специалните гост-изпълнители, чието присъствие на сцената ще се превърне във “взривоопасна комбинация” от добро настроение и положителни емоции.

На 26-ти август /петък/ за VIто издание на Детски Пирин Фолк – конкурсната вечер за изпълнителско изкуство за деца между 8 и 15 години, сцената като гост-изпълнители ще огреят Георги Гоцев, Невена Цонева, Васко Лазаров и Лия. 

На 27 август /събота/, когато ще се проведе Конкурсът за изпълнителско изкуство, за пръв път на сцената на “Пирин Фолк” като дует ще се качат Наум Петрески и Зуица Лазова от Северна Македония. Сред специалните гост-изпълнители ще бъдат още Илия Луков и сестрите Ива и Велислава Костадинови.

Празникът ще продължи и на 28 август /неделя/ с Конкурса за авторска македонска песен. За да “нажежат” до максимум градуса на доброто настроение и да пленят с красотата на своята песен, на сцената като гост-изпълнители ще се представят Глория, Володя Стоянов и един от емблематичните дуети в историята на “Пирин Фолк” – Севдалина и Валентин Спасови. 

Какво още са подготвили организаторите за юбилейното издание на международния фестивал тепърва предстои да разберем. Едно е сигурно обаче – с целия този звезден микс, наред с вълнуващите изпълнения на участниците в трите конкурсни вечери, “Пирин Фолк” Сандански 2022 ще бъде по-магичен отвсякога! 

От днес, 26 юли, билетите за XXX-то юбилейно издание на „Пирин Фолк“ Сандански 2022 са в продажба в мрежата на Eventim и в Туристически информационен център – Сандански.  

Организатори: Фен Фолк ТВ, Община Сандански и Мюзик Медия Клъстер

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.