• office@fantv.bg

Гуна Иванова и Ива и Велислава Костадинови взеха участие в благотворителния концерт „Новорождение“, който се проведе в Софийската опера и балет. Концертът беше организиран от фондация “Нашият дом е България” с благословението на Негово Светейшество Неофит, Митрополит Софийски и Патриарх Български.

Талантливите изпълнителки на Diapason Records зарадваха публиката с изпълнения от богатия си репертоар, а зрителите бурно аплодираха певиците и не скриха възхищението си от ангелските им гласове.

Освен Гуна Иванова и Ива и Велислава Костадинови, в концерта взеха участие и Смесеният хор на БНР с диригент Любомира Александрова, Софийски свещенически хор с диригент ставрофорен иконом Кирил Попов, Братя Владигерови, Quarto Quartet, музиканти от Софийска Филхармония и оркестъра на Софийска опера и балет,  както и много други.

Публиката имаше възможността да се наслади на църковно-славянски песнопения, симфонични изпълнения на класическа музика, оперни арии,  фолклорни и рождественски песни, художествен прочит на библейски текстове.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.