• office@fantv.bg

Новото музикално предложение на Дарко – „Звънят ни чашите“ днес бе представено с едновременна премиера в три национални музикални телевизииФен ТВ, Balkanika Music Television и BG Music Channel, както и в официалния YouTube канал FEN TV.

Дарко разказва, че отдавна получавал запитвания от приятелите си кога могат да вземат участие в негов клип. Това го накрало да се замисли, че трябва да се намери подходяща песен, която да носи парти настроение и готини емоции.

Така се ражда идеята за песента „Звънят ни чашите“, която е по музика на самия Дарко. Текстът е дело на Росен Димитров, а аранжиментът е на Пламен Велинов.

Изпълнителят на Ара Мюзик наистина да предизвиква приятелите си с покана да станат главни герои в негово видео.

„За моя радост всички бяха възхитени и нетърпеливи да участват. За съжаление, даже не можахме да включим всички желаещи. Беше интересно да имам толкова приятели до себе си на клип. Радвахме се и забавлявахме заедно по време на снимките, а те постоянно повтаряха как се е сбъднала една тяхна мечта. Това ме прави изключително щастлив и доволен от този проект“, каза Дарко.

В лентата с танците си блесват Яцек Янков, който е професионален актьор и танцьор и чаровната Антонина.

Режисьор на видеото е Николай Скерлев.

Датата за премиерата на видеото не е избрана случайно. Приятелка на изпълнителя, която е сред участничките в клипа и се занимава с нумерология и астрология, посочва точно 14 юни като най-късметлийски.

Песента „Звънят ни чашите“ ще бъде включена в албума с шлагерни песни, който изпълнителят планира да представи на музикалния пазар до края на годината.

Гледайте видеото „Звънят ни чашите“ в ефира на Фен ТВ, Balkanika Music Television и BG Music Channel, както и в официалния YouTube канал FEN TV. Песента е налична и в музикалните платформи.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.