• office@fantv.bg

Преди броени часове Дарко кацна на американска почва.

Талантливият изпълнител на Ара Мюзик е замислил да обиколи колкото се може повече градове в Америка, като в момента локацията му е в забележителния мегаполис и мечта за мнозина – Ню Йорк.

По публикациите на изпълнителя от каталога на Ара Мюзик се вижда, че той си прекарва страхотно, като вече е посетил Манхатън и имението Грейсланд в Мемфис, а тепърва приключението предстои.

Певецът обожава да пътува и да среща чужди култури.

Преди няколко месеца той посети Мексико, лятото прекара в Анталия, а преди това се наслади на ваканциите си в Тайланд, Франция и Куба. В списъка с желани дестинации вече е отметната и американската мечта на артиста.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.