• office@fantv.bg

Чаровният Дарко изгря на телевизионния екран в третия сезон на сериала „Братя“, който се излъчва по NOVA. Любопитното е, че изпълнителят на Ара Мюзик влиза в ролята на лекар, какъвто е по образование в реалния живот.

Продуцентите на филма били запознати с биографията на  Дарко и го поканили за ролята именно заради медицинската му диплома.  

„Беше много вълнуващо да вляза в ролята на доктор, тъй като аз много обичам медицината, но животът ми се стече така, че поех в друга посока.“, сподели Дарко. „За първи път се изявявам във филм и съм щастлив, че имах възможността да се изявя в толкова популярен и обичан сериал. Смятам, че ми помогна това, че във видеоклиповете си също влизам в роли. Даже в последния ми проект „Чудни времена“ също играя образа на лекар.“, каза още той.

Изпълнителят сподели, че много му е харесала играта пред камера и се надява в бъдеще също да има възможност за изяви на малкия екран като актьор.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.