• office@fantv.bg

Деси Слава и Елена са големите победители в благотворителния мини сезон сезон „Като две капки вода за всяко дете“. Талантливата изпълнителка и малката ѝ дуетна половинка спечелиха, както сърцата на публиката, така и на журито по време на благотворителното предаване.

Зрителите на NOVA отредиха в последната вечер победата да грабнат Маги Джанаварова и Богомила Янева със страхотното си превъплъщение в образа на Уитни Хюстън. Малко след това водещите Ани Салич, Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков обявиха и големите победители в „Като две капки вода за всяко дете“ – Деси Слава и Елена Василева, които излязоха на сцената за последно като легендарната Шер.

снимка: Unicef Bulgaria/ Yotova

Вълнуващият финал започна със специално изпълнение на децата от „Бон-Бон“ и Маргарита Хранова, което вдигна публиката на крака. Илиана Раева, Веско Ешкенази, Николай Дойнов и Магърдич Халваджиян оцениха високо безкомпромисния талант на малките изпълнители и техните звездни дуетни половинки. За последно изпълнение Тити Папазов и Васил Кънев заложиха на Данчо Караджов, Калин Врачански и Александър Марков превърнаха сцената в част от филма „Аладин“, Краси Радков и Георги Цветанов плениха сърцата на всички като Елвис Пресли, Ненчо Балабанов и Георги Димкин запяха като Веселин Маринов, Люси Дяковска и Елизабет Кирова впечатлиха с невероятна хореография като Руслана. 

Над 500 000 лева бяха събрани в благотворителния мини сезон на „Като две капки вода за всяко дете“, организиран съвместно от Нова Броудкастинг Груп и УНИЦЕФ България. В три поредни вечери осем дуета от популярни личности и малки таланти излязоха на сцената на любимото шоу за имитации, за да подкрепят три благотворителни каузи. „ЗаКрила за всяко дете“, „Глас за всяко дете“ и „Най-добър старт за всяко дете“ обединиха почти 85 000 души, които станаха месечни или еднократни дарители на УНИЦЕФ. 100 000 лева от събраната сума ще бъдат изпратени за помощ на пострадалите деца и семейства от опустошителното земетресение в Турция и Сирия, където екипите на УНИЦЕФ работят денонощно, за да подкрепят засегнатите.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.