• office@fantv.bg

Само преди броени минути премиерата си онлайн направи чисто новата песен на Деси Слава и босненския изпълнител Emir Djulovic – „Колко те обичах“.

Датата 7 март не е избрана случайно. Точно на този ден са родени и двамата изпълнители. Певицата сподели, че това е нейният своеобразен подарък към всичките ѝ фенове по случай рождения ѝ ден.

Парчето е по музика и аранжимент на Деян Асенов, а текстът е на Лора Димитрова.

Още преди месец в ефира на Фен ТВ Деси Слава загатна за предстоящата колаборация, но тогава не пожела да разкрие името на дуетната си половинка, а само издаде, че са родени на една и съща дата.

Гласовитата изпълнителка както винаги очарова с брилянтното си изпълнение и изглежда ослепително.

В парчето Emir Djulovic показва освен отличните си вокални възможности и че се справя без никакво затруднение с пеенето на български език.

Клипът е заснет в приказната обстановка на Замъка Равадиново. Режисьор на ефектното видео е Николай Скерлев.

Можете да гледате видеото „Колко те обичах“ на Деси Слава и Emir Djulovic в ефира на Фен ТВ.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.