• office@fantv.bg

Деси Слава не смята, че песни като „Бели нощи“ и „Мъжете всичко искат“ биха имали успех днес. Това сподели ангелогласната изпълнителка в „Звезден гост“ по Фен ТВ.

„Песни като „Мъжете всичко искат“ и „Бели нощи“ не бих направила. Тези песни, когато са изпети в онези времена, звучаха хубаво, но ако „Бели нощи“ например излезе утре на музикалния пазар, не мисля, че би станала хит. Те са тотални хитове, но излязоха в точното време, в точния момент. След толкова години вече вкусовете са малко по-различни. Не мисля, че по този начин би се оценила. На мое участие обаче най-силната част е ретро частта.  Това са златни хитове.“– откровена беше тя в „Звезден гост“.

Правейки си равносметка от позицията на времето, Деси Слава категорично заяви, че музиката е нейната съдба.

„Не мога да кажа, че музиката ми е взела нещо. Само ми е дала! Като цяло работата ми, тя малко е взела. Малко или много не знам. Просто всеки човек си има някаква съдба, никъде не е цветно и розово.

Какво още разкри Деси Слава в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.