• office@fantv.bg

Азис разкри нещо изключително лично по време на гостуването си в подкаста на Ваня Щерева. Топ звездата сподели пред актрисата интересна информация за дъщеря си Рая.

Кралят на попфолка обикновено отбягва темата за нея и я пази далеч от светлините на прожекторите, но този път реши да разкрие малко повече и категорично заяви, че според него дъщеря му е пълно копие на холивудската знаменитост Кейт Бланшет.

“Знаеш ли, че дъщеря ми е двойница на Кейт Бланшет? Истинска двойница – очите, носът…” –загатна Азис.

Мега звездата продължи с откровенията и разкри, че Рая има изключително характерен поглед, който не може да бъде сбъркан.

“Този характерен поглед… Има нещо много умно в него. Имаш чувството, че можеш да научиш много, това е енциклопедия, това е глобус” – разказа още той.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.