• office@fantv.bg

От днес в ефира на Фен ТВ се завъртя тийзъра към новото видео на Емилиано, което носи интригуващото заглавие „Тениската ти“.

Изпълнителят на Diapason Records сподели емоционален пост в социалните си мрежи за песента, която съвсем скоро ще бъде промотирана:

„Не съм пускал нова песен от половин година. Някак си в последно време нямаше нещо, което да почувствам толкова, че да го направя на песен. Винаги съм бил искрен с хората, които харесват моята музика, ще бъда искрен и сега. Последните няколко парчета, които пуснах бяха толкова, колкото да има нещо ново мое. Но сега е различно. Направих песен, която чувствам с цялата си душа. Песен, която може да те разплаче, замисли и да те накара да чувстваш. Песен, на която можеш да си скъсаш “ТЕНИСКАТА”.

Всеки, който иска да е сред първите, които ще чуят първи новото парче на Емилиано, може да го запази в любимата си платформа от линка:

Очаквайте премиерата на новото видео на Емилиано – „Тениската ти“ на 9-ти февруари от 10:00 ч. в ефира на Фен ТВ и в YouTube канала на медията.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.