• office@fantv.bg

Любов, ритмичност и танцувалност – това е новият проект на младата звезда на Diapason RecordsЕмилиано. Под нестандартното заглавие “Тениската ти” се крие интимен разказ на изпълнителя за крайно интересно любовно преживяване, което бушува от емоции – привличане, тъга, гняв и.. неочакван завършек.

Няма как да творя за нещо, което не съм преживял. Като изпълнител искам да давам на хората само истина, колкото и понякога човек да иска да я запази за себе си. “Тениската ти” е една от най-личните ми истории и се радвам, че чрез този проект тя вече не е само моя, а и на всички слушатели и зрители.” – споделя Емилиано. “Подготвил съм и развръзка на случая, който описвам в песента… за някой от следващите проекти.” – с намигване добавя родният артист.

Още по-интересното е, че Емилиано не е само изпълнител на сингъла – той е и автор на музиката и текста, а аранжиментът е дело на известния музикант Спас Лазаров. Колкото до видеото – то е снимано в емблематично за немската музика студио, където са се реализирани клиповете на някои от големите звезди на западната хип-хоп музика. Режисурата пък е поверена на Real Media. Главната роля изпълнява близката на Емилиано приятелка и професионална актриса Дани Пепова, която е участвала и във видеото му „Луди лапета“. Дали самата тя не е собственика на “Тениската ти” – остава на публиката да разбере.

Можете да гледате “Тениската ти” на Емилиано в ефира на Фен ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в платформите Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и др.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.