• office@fantv.bg

Обичаната попфолк изпълнителка Емилия е готова с нова песен, която ще представи в началото на 2023 година. Парчето е много специално за нея, защото е вложила много енергия в направата му. Това призна самата тя в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ.

„Готова съм с новата песен. В момента работим по клипа. Това е един много специален проект за мен, защото той е свързан с една песен, която подготвям от пет години. Досега я обработвахме, правихме промени и това беше един много дълъг процес. Но най-накрая песента е завършена и със сигурност ще я дойда я представя на вашите зрители и почитатели.”, сподели чаровната изпълнителка.

Емилия сподели, че работи и по създаването на фолклорен албум. В момента тя прави подбор на народните песни, които ще бъдат включени в него. Тя обеща, че ще бъде реализиран през новата година.

По повод албумите певицата сподели, че тяхното време вече постепенно отшумява и публиката не държи толкова на това.

”По-скоро ми се иска да направя нещо иновативно и с моя екип мислим в тази посока… Дали онлайн албум, дали нещо друго… Ще помисля над идеите и в най-скоро време ще го обявим.”, издаде веселото момиче на попфолка.

Певицата сподели още, че поддържа много добри отношения със своите колежки Камелия и Галена и няма нищо против да направи и общи песни с тях, както и с други нейни колеги.

„През годините винаги са ме питали за дуети с мои колеги. Винаги стои нещо важно в това да направим песен. Просто трябва да се появи силна, хубава песен. Както всеки държи на кариерата си, така и аз също. Всеки се старае да не пуска еднодневки, а да се пускат хубави песни, които да останат и това е водещото. Така че, ако се появи хубава песен, аз съм отворена и нямам нищо против.”, сподели изпълнителката с ангелския глас.

Емилия призна, че с годините е станала по-организирана и дисциплинирана в действията си.

„Във всеки един момент си знам програмата предварително и това ми дава възможността да съм крачка напред и да си планирам нещата от по-рано, да бъда максимално време с децата си – знам кога съм заета и кога съм с тях, знам кога са ми ангажиментите.  Имам си човек, който се грижи за всичко това. Много хора ми помагат да бъдем точни с всеки един ангажимент. С годините всичко това се изчисти и го няма този хаос от преди години. Но винаги има неща, които не са по наш сценарий и трябва да се реагира своевременно, но като опитен човек знам как да лавирам.”, разказа певицата.

Въпреки че е вече над 20 години на сцената, чаровната певица призна, че за нея това няма значение.

„Никога не се връщам назад и не броя годините на сцената… Няма значение колко години си на сцена! За мен е важно дали тук и сега правиш, работиш и хората те обичат за това, което правиш, дали си актуален в този период. Това едно време какво е ставало, си е било за тогава…Благодарна съм на всички мои почитатели, които ме следват от началото на моята кариера. По принцип сега младите не се интересуват от това какво е било едно време, как е било и колко години сме на сцена. Важното е тук и сега да бъдем актуални и да правим актуални неща.“, сподели тя.

За успешната си кариера на сцената Емилия призна, че се дължи на всичко, което е научила през годините и най-вече на постоянството.

„За мен постоянството ражда успех винаги. На това са ме научили моите учители по пътя на музиката.  И смея да твърдя, че не съм спирала да работя!”, каза тя в студиото на Фен ТВ.

И призна, че като всеки изпълнител е имала спадове и върхове, но никога не е слизала на по-долно стъпало и се е стремяла да държи на своето ниво.

Тя сподели, че винаги много внимателно подбира песните си. Емилия призна, че гласът й подхожда повече на балади. Но освен на музиката тя много държи и на тактовете.

Самата тя описа живота си като песента „Смелите си имат всичко” и разкри, че  текстът е провокиран от самата нея.

„Всеки си има слабости и страхове, както и аз. Но се старая да съм силна в трудните моменти. Старая се да си давам кураж, защото имам  деца, съпруг, семейство, майка, баща, които се гордеят с мен и в трудните моменти ме подкрепят. Опитвам се да бъда смела и да постигам всичко с  много труд!”, призна в рубриката „Звезден гост“ по Фен ТВ певицата.

Тя каза още, че е пяла и комерсиални песни и една от тях е супер хита „Турбуленция”. Чаровната певица разказа и за историята около създаването на парчето.

Емилия отговори и на множеството зададени въпроси. И открехна вратата за причините, поради които е напуснала музикалната компания, в която е била.

”Смятам, че нещата станаха такива, че нямаме нужда от продуцентска помощ. Сами си движим нещата. Много изпълнители си имат вече собствени канали и страници в социалните мрежи, както и аз. И това ни дава куража да продължаваме без продуцентска помощ.”, каза тя.

По желание на зрителите чаровната певица изпя акапелно в студиото на Фен ТВ и част от своите песни.

Какво още разкри Емилия в студиото на „Звезден гост” по Фен ТВ вижте във видеото.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.