• office@fantv.bg

Една година след като „Djeale“ се превърна в любимото парче на малки и големи, българската звезда Емилия представя ново от същия екип, но този път в доста различен стил. Трап парчето отново е дело на Costi, с който певицата работи за международните си проекти.

„“Deals” e факт от почти година, но стеклите се обстоятелства с карантинирането ни и всички последствия от COVID-19 наложиха забавяне на всичко планирано за този период. Авторите, с които я създадохме, са същите с който работих по „Djeale”, включително и Alex Ceausu, който е сред топ режисьорите в Румъния.

“Deals” е една нова крачка за мен, която определено ме извади от зоната ми на комфорт. Песента е коренно различна от това, което съм представяла до сега и за пореден път буквално изненадах публиката си. Последните ми парчета са доста разнообразни като стил, което допринесе за голямото разнообразие на музика в новият ми албум „Акула“. Харесва ми това разнообразие и мисля да продължа в тази посока!“, каза Емилия.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.