• office@fantv.bg

Чисто новото лятно предложение на Емилия и Галин направи своята премиера. Парчето носи провокативното заглавие „Ела, Хабиби“ и определено се очертава като един от хитовете на Лято 2023г.

Видеото към песента е заснето в луксозна вила, а компания на топзвездите правят красиви модели. За пореден път Емилия ни очарова с перфектна визия, съобразена с  последните модни тенденции.

“Подаряваме ви една лятна емоция, едно уникално лятно свежо парче, за което работихме като луди… Флиртувайте, обичайте, танцувайте и се сещайте за нас. Яко лято ви желаем, аз и целият екип” – сподели певицата.

Коментарите под видеото са повече от позитивни, а феновете за пореден път са категорични, че двамата изпълнители ни поднасят безкомпромисен хит.

Музиката на „Ела, Хабиби“ е дело на Irkenc Hyka, текстът е написан от Николай Гурманов и Анастасия Мавродиева, а аранжиментът е на Никола Томов.

За ефектното видео, Емилия и Галин се доверяват на режисьора Виктор Антонов- Рик.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-1859 , Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-1, Осигуряването на оперативен капитал за българските средни предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19

Резултат: Запазване на работещия персонал, икономически и финансови ефекти, запазване на добри партньорски взаимоотношения и преструктуриране на дейността

Обща стойност: 75 000 лв., от които 63 750.00 лв. европейско и 11 250.00 лв. национално съфинансиране.


Начало: 11.02.2021 г.

Край: 11.05.2021 г.